Världens bästa kaminleverantörer

Vi säljer kaminer, eldstäder och tillbehör från några av världens största och bästa leverantörer. Du kan känna dig trygg i att ha gjort en bra affär.

Här kan du läsa om de olika kamintyper som finns och vad som gör dem speciella. Klicka på bilderna för att se vårt sortiment av kaminer från respektive kategori.

Contura logo

Contura

Contura kaminer och Premodul skorstenar tillverkas av NIBE i Markaryd. Contura är en av Europas största och mest moderna tillverkare av braskaminer och skorstenar.

Keddy logotyp

Keddy

Keddy är ett svenskt företag från Alingsås som grundades 1969. Tillverkningen av kaminer och skorsten sker i egen fabrik i Boråsområdet samt utvalda underleverantörer.

Jötul logotyp

Jøtul

Jøtul är en världsledande norsk tillverkare av öppna spisar och vedspisar med dotterbolag i Danmark, USA, Frankrike, Spanien, Italien, Storbritannien och Polen.

Nordpeis logotyp

Nordpeis

Norskt företag som utvecklar och producerar murspisar och kaminer. Verksamt sedan 1984 med stor bredd och variation i sortimentet.

Brunner logotyp

Brunner

Låt fantasin sätta gränserna och placera din kamin på effektfullt sätt. Snyggt, effektivt och flexibelt. Vi hjälper dig med allt från att räkna på ventilation till murning.

Exakta logo

Exacta

Gjutjärnet ger en rad både praktiska och värmetekniska fördelar genom ett robust, tåligt och lättskött material med mycket god värmelagringsförmåga. Enkel att placera och montera med rökgasanslutning både uppåt och nedåt.

Exodraft logo

Exodraft

Den vedeldade gjutjärnsspisen är en gammal trotjänare som var populär redan för 150 år sen. Vedspisen skänker en genuin känsla till ditt hem oavsett om du väljer en traditionell eller ny design.

Josef Davidssons logotyp

Josef Davidssons

Josef Davidssons är ett svenskt bolag grundat redan 1882. De bygger gjutjärnsspisar för hand i egen fabrik i Småländska Reftele.

Scan Spis logotyp

Scan Spis

Scan Spis grundades 1978 i Odense, Danmark. De producerar varma möbler av högsta kvalitet med dansk design och detaljer i fokus.

CWL logotyp

CW Lundberg

Skapar smarta, snabba och säkra lösningar till taket. Levererar och monterar bland annat taktillbehör, byggtillbehör och ventilationsbeslag.

Termatech logotyp

TermaTech

Dansk leverantör av effektiva, stilrena kaminer. Uppfyller en mängd kvalitets- och miljökrav, bland annat är flertalet modeller Svanenmärkta.

Gabriel Kakelugnar logotyp

Gabriel Keramik

Vi säljer grillar och tillbehör för grillfester i trädgården. Bland annat hittar du varumärken som Napoleon och Woodfood.

Brasvarmeinteriörs logotyp

Brasvärmeinteriör

Brasvärmeinteriör levererar kvalitetskaminer, insatser och kassetter från välkända tillverkare som Spartherm, Austroflamm och Franco Belge.

Fler leverantörer och partners

Napoleon logotyp
Hwam logotyp
Skillfactory logotyp
Lohberger logotyp
Vauni logotyp
Spartherm logotyp
Stuv logotyp
Metalfire logotyp
RAIS logotyp
Dovre logotyp
Ebios Fire logotyp
Brunner logotyp
Kal-fire logotyp
Essinspisen logotyp
Sauna Sweden logotyp
Edurus logotyp
Landyvent logotyp
BAHAB Vent & Plåt logotyp