Mys framför brasa

Elda Stockholm Haninge

Eldabutiken i Haninge grundades 1984 och ingår idag i fackhandelskedjan Eldabutiken. Vi har alltid satsat helhjärtat på personlig rådgivning och installation av kaminer för privatpersoner och företag.

Företaget bildades 1984 i Nynäshamn och var verksamt med entreprenader i 10 år innan en butik för braskaminer öppnades i Haninge. I dag består företaget av en entreprenadsdel och en butiksdel med eldstäder och skorstenar.

Vi har idag 10 st anställda, däribland egna montörer och murare. Vid högsäsong samarbetar vi med ett flertal duktiga underentreprenörer.

Elda Stockholm Haninge

Sedan mitten av 90-talet har vi satsat helhjärtat på personlig rådgivning och installation av braskaminer, både till privatpersoner och företag.
Vi erbjuder våra produkter och tjänster till såväl sommarstugeägare och villaägare som bostadsrättsföreningar och bostadsbolag.

Skorstensrenovering

Vi har arbetat med skorstensrenoveringar i över 30 år. Arbetet utförs med den metod som är bäst lämpad för varje objekt – både för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi använder Furanflex kompositslang, Schidler renoveringsbruk och Schidel renoveringsslang i rostfritt. Vi utför även renovering av eldstäder, ventilation samt projektering, OVK, besiktningar och murningsarbeten.

Taksäkerhet

Vi utför alla typer av taksäkerhetsarbeten på villor och flerfamiljshus. Vi använder oss av CW Lundbergs produkter.

Tulikivi Täljstensugnar

Vi säljer, monterar och marknadsför Tulikiviugnar. Tulikivi är en av världens äldsta tillverkare av värmelagrande eldstäder i täljsten.

Vi verkar i hela Södertörn och utgår från Haninge. Vi inriktar oss särskilt på området kring Tyresö, Haninge och Nynäshamn.

Kontakt

Elda Stockholm Haninge (öppna karta)

Vendelsövägen 51
136 44 Handen

Telefonnummer: 08-777 70 18

Mailadress: haninge@eldabutiken.se

Öppettider

Mån – Tor
10:00-18:00
Fredag
10:00-17:00
Lördag
10:00-14:00
Söndag
Stängt

Telefontider:

Mån-fre 10.00-16.00

Övriga tider är telefonerna avstängda till förmån för kunder i butiken.

*Öppettider jul och nyår:

23-26 dec – Stängt
27-29 dec – 10-16
30-31 dec – Stängt
1 jan – Stängt
2-4 jan – 10-16
5 jan – 10-14
6 jan – Stängt

Vi som jobbar här

Hans Lihammar
Laila Moberg
Ekonomi
08-546 00 904
Laila.moberg@eldabutiken.se
Martin Boe Bogsted
Säljare
0735-43 53 01
martin.bb@eldabutiken.se
Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte via video, telefon eller hembesök. Du är alltid välkommen direkt till våra butiker. Mer om gjutjärnskaminer
Gjutjärnskamin Jotul F200
Gasolbrasor

Med en gasolbrasa får du värme, mys och design på det bekvämaste sättet.

Du slipper släpa på ved, sota ned händerna vid tändning av brasan och kan styra intensitet via din telefon. Klicka här för att läsa mer
Gasolbrasa Dru Maestro Eco Wave
Besök din butik

Det finns många saker att tänka på när man köper kamin.

I denna digitala tidsålder utför vi många av våra sysslor digitalt. Ibland kan det dock kännas tryggt att prata med någon som kan. Därför är du varmt välkommen till någon av våra fyra butiker i Stockholm. Hitta din närmaste butik
Läs mer