Elda Stockholm Haninge

Eldabutiken i Haninge grundades 1984 och ingår idag i fackhandelskedjan Eldabutiken. Vi har alltid satsat helhjärtat på personlig rådgivning och installation av kaminer för privatpersoner och företag.

Företaget bildades 1984 i Nynäshamn och var verksamt med entreprenader i 10 år innan en butik för braskaminer öppnades i Haninge. I dag består företaget av en entreprenadsdel och en butiksdel med eldstäder och skorstenar.

Vi har idag 10 st anställda, däribland egna montörer och murare. Vid högsäsong samarbetar vi med ett flertal duktiga underentreprenörer.

Elda Stockholm Haninge (öppna karta)
Vendelsövägen 51
136 44 Handen

Telefonnummer: 08-777 70 18

Mailadress: haninge@eldabutiken.se

Öppettider:

Mån - Tor
Fredag
Lördag
Söndag
10.00-18.00
10.00-17.00
10.00-14.00
Stängt

Telefontider:
Mån-fre 10.00-16.00

bild på två tegel skorstenar

Elda Stockholm Haninge

Sedan mitten av 90-talet har vi satsat helhjärtat på personlig rådgivning och installation av braskaminer, både till privatpersoner och företag.

Vi erbjuder våra produkter och tjänster till såväl sommarstugeägare och villaägare som bostadsrättsföreningar och bostadsbolag.

Skorstensrenovering

Vi har arbetat med skorstensrenoveringar i över 30 år. Arbetet utförs med den metod som är bäst lämpad för varje objekt -  både för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi använder Furanflex kompositslang, Schidler renoveringsbruk och Schidel renoveringsslang i rostfritt. Vi utför även renovering av eldstäder, ventilation samt projektering, OVK, besiktningar och murningsarbeten.

Taksäkerhet

Vi utför alla typer av taksäkerhetsarbeten på villor och flerfamiljshus. Vi använder oss av CW Lundbergs produkter.

Tulikivi Täljstensugnar

Vi säljer, monterar och marknadsför Tulikiviugnar. Tulikivi är en av världens äldsta tillverkare av värmelagrande eldstäder i täljsten.

Vi verkar i hela Södertörn och utgår från Haninge. Vi inriktar oss särskilt på området kring Tyresö, Vendelsö, Nynäshämn, Västerhaninge och Dalarö.

Vi som jobbar här

Hans Lihammar
Hans Lihammar
Laila Moberg
Laila Moberg
Ekonomi
08-546 00 904
Laila.moberg@eldabutiken.se
Martin Boe Bogsted
Martin Boe Bogsted
Säljare
0735-43 53 01
martin.bb@eldabutiken.se

Fyra butiker i Stockholm

Vi finns på fyra platser i Stockholm och är därför snabbt på plats oavsett var i området du bor. Utöver försäljning erbjuder vi montering, reparationer, skorstensarbeten och mycket mer.