Grill från Napoleon

Grillar

Vi har ett stort urval av gasolgrillar, kolgrillar och vedugnar i sortimentet.

På hemsidan visar vi upp ett litet urval av våra produkter, vi har betydligt fler i sortimentet. Välkommen till vårt showroom i Årsta och låt dig inspireras.

Sortera efter
Visar 0 av 0 produkter

Gasolgrillar och kolgrillar

Att välja grill är inte helt enkelt. Bland förespråkarna för respektive modell finns starka anhängare som gärna berättar om hur mycket godare maten blir med en viss typ av grill.

Det finns fördelar med alla modeller, mycket handlar om hur ofta man grillar och hur många man grillar för. Alltför många köper en större grill än de behöver, störst är inte alltid bäst.

Värmande utemöbler

Har du sett vårt sortiment av värmande utemöbler? Det är terrassvärmare, etanoldrivna brasor och gasoldrivna möbler som brinner. Förläng sommaren med snygga utemöbler.

Gasolgrill, Napoleon Prestige Pro 665

En mäktig pjäs i vilken trädgård eller uteplats som helst – Napoleon Prestige Pro 665.

Napoleon Prestige Pro 665

Vi säljer moderna gasol och kolgrillar från några av världens ledande tillverkare, bland annat kanadensiska Napoleon.

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte via video, telefon eller hembesök. Du är alltid välkommen direkt till våra butiker.
Läs mer
Gjutjärnskamin Jotul F200
Gasolbrasor

Med en gasolbrasa får du värme, mys och design på det bekvämaste sättet.

Du slipper släpa på ved, sota ned händerna vid tändning av brasan och kan styra intensitet via din telefon.
Läs mer
Gasolbrasa Dru Maestro Eco Wave
Kakelugn

Den tidlösa designen av en kakelugn är det många som faller för.

För en känsla av tidlös och klassisk elegans kan man välja en traditionell kakelugn. Moderna kakelugnar är effektivare än sina föregångare och ett bra val ur många aspekter. Vill man bevara en känsla av tidstypiska detaljer i en renovering finns det moderna alterantiv som passar bra.
Läs mer
Kakelugn från Gabriel
Besök din butik

Det finns många saker att tänka på när man köper kamin.

I denna digitala tidsålder utför vi många av våra sysslor digitalt. Ibland kan det dock kännas tryggt att prata med någon som kan. Därför är du varmt välkommen till någon av våra fyra butiker i Stockholm.
Läs mer