Jobba med oss!

Vi står för trygghet, varierande arbetsuppgifter och ett härligt gäng. Utvecklingsmöjligheterna är goda och vi lyssnar på våra medarbetare.

På den här sidan listar vi lediga tjänster i våra butiker och bland installation- och monteringsteamen.

Vi söker en säljare till Eldabutiken i Haninge

Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med 50 Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme.

Företaget:

Eldabutiken i Haninge har varit i branschen sedan 1984. I butiken hittar du vedeldade braskaminer, gasbrasor och bioetanolspisar. Vi jobbar endast med marknadsledande produkter. Vi har idag 10 st anställda, däribland egna montörer och murare. Vid högsäsong samarbetar vi med ett flertal duktiga underentreprenörer.

Vi söker:

Vi utökar och söker nu en till säljare till vårt team. Vi söker dig med ett par års erfarenhet från detaljhandeln. Du har en stark passion för kvalitet, service och ett bra kundbemötande. Det är meriterande om du har ett öga för marknadsföring och i den nya digitala världen.

Du ska ta hand om kunder som kommer in i butiken, per telefon och via mejl. Du är ansvarig för kunden genom hela processen. Du offererar, skriver order, är behjälplig med alla dokument kunden behöver för bygganmälan. Enklare lagerarbete ingår.
Vi vill kunna möta våra kunder när de vill möta oss, därför är det viktigt att du ska kunna arbeta under butikernas öppettider.

I denna roll lägger vi vikt på social kompetens, att man har lätt att läsa av människor samt en vilja att vara en del av vårt team på Eldabutiken i Haninge. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser att du:

  • Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
  • Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
  • Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team
  • Ställer upp för dina arbetskamrater och är beredd att göra det lilla extra
  • Är van datoranvändare med kunskaper i officepaketet och gärna något ekonomisystem
  • Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift, svenska och engelska

Det är meriterande om du är utbildad säljare eller har erfarenhet från försäljning eller kundservice men vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Rätt attityd kan väga tyngre än erfarenhet och kompetens.

Arbetstiden är heltid, belagd på mån-tors 10-18, fredag 10-17 och ungefär var 4:e lördag 10-14.

Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan idag!

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss (jesper@absvs.se) senast 31 maj 2024. Märk ämnesraden med ”Säljare Haninge”. Vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till vårt team på Elda Stockholm Haninge.

Elda Stockholm logotyp
Kamin Nordpeis Monaco
Två män diskuterar