Spiskassett för öppen spis, Keddy

Kassetter och insatser för öppen spis

En modern spiskassett gör att värmeutbytet i en öppen eldstad blir radikalt bättre och eldandet billigare.

För dig som har en öppen eldstad medför det en avsevärd skillnad i form av minskad vedåtgång och ökat värmeutbyte. Kort och gott en förtjänst för såväl plånboken som hemmet och miljön.

Mer om kassetter och insatser

Det är något speciellt med den öppna spisen. Samtidigt gör en modern spiskassett att värmeutbytet i en öppen eldstad blir radikalt bättre och att eldandet dessutom blir billigare – utan att den genuina känslan med den sprakande elden går förlorad.

På Eldabutiken Stockholm har vi ett stort urval av spiskassetter i olika dimensioner för de flesta öppna spisar. Gör en väl vald investering och installera en kassett i din spis eller kamin du också; kom in till oss på någon av våra butiker så guidar vi dig runt. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök direkt, så kan vi i lugn och ro hjälpa dig på plats. Besöket bokar du här.

Spiskassetter – för bättre värmeekonomi

Spiskassetter förvandlar öppna eldstäder till fantastiska värmekällor. Visste du till exempel att en modern spiskassett når sin fulla effekt inom bara några minuter, och att större spiskassetter från t.ex. Contura och Keddy har verkningsgrader på så mycket som 81%?

Insatskamin Jotul I 520 FR

Generöst med glas för fantastisk upplevelse

Spiskassetter går att få i varierande material, färg, form och design. Dagens spiskassetter är också utrustade med en särskild Clean Burning-teknik, vilket gör att sotbildning förhindras och att glasytans insida därmed hålls ren. I kombination med stora glaspartier fås fantastisk insyn vilket gör att elden alltid är synlig i rummet. Många brukar dessutom tycka att elden kommer till sin rätt bättre med en kassett. Bäst av allt är kanske också att du kan elda med gott samvete och inte att förglömma – hålla dig varm längre.

Välkommen in i värmen, så hjälper vi dig att hitta en spiskassett som tar fram det bästa ur din öppna spis!

Med en spiskassett blir din öppna spis många gånger mer effektiv.

Spiskassett Contura i5

Contura i5 är en populär modell som passar i de flesta öppna spisar.

Keddy SK1001 är en annan populär insatskamin.

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte via video, telefon eller hembesök. Du är alltid välkommen direkt till våra butiker. Mer om gjutjärnskaminer
Gjutjärnskamin Jotul F200
Gasolbrasor

Med en gasolbrasa får du värme, mys och design på det bekvämaste sättet.

Du slipper släpa på ved, sota ned händerna vid tändning av brasan och kan styra intensitet via din telefon. Klicka här för att läsa mer
Gasolbrasa Dru Maestro Eco Wave
Besök din butik

Det finns många saker att tänka på när man köper kamin.

I denna digitala tidsålder utför vi många av våra sysslor digitalt. Ibland kan det dock kännas tryggt att prata med någon som kan. Därför är du varmt välkommen till någon av våra fyra butiker i Stockholm. Hitta din närmaste butik
Läs mer