Elda Stockholm Järfälla

I HC-huset i Järfälla öppnade vi en butik hösten 2017. Här visar vi upp ett brett sortiment av kaminer av alla de slag.

I butiken i Järfälla kan man se en hel del kaminer uppställda - men en del av butiken är vigd åt en bastu-utställning där vi visar upp och kan ge information till er som är sugna på att installera en bastu. Med våra 30 års erfarenhet och egna installatörer kan du få din spis och bastu installerad och redo att användas på nolltid.

Elda Stockholm Järfälla (öppna karta)
Nettovägen 1 (HC-huset)
175 41 Järfälla

Telefonnummer: 08-714 85 00

Mailadress: jarfalla@eldabutiken.se

Öppettider:

Mån - Tor
Fredag
Lördag
Söndag
10.00-18.00
10.00-17.00
10.00-15.00
Stängt

Vänligen notera att lagret är stängt på helgerna och ingen godsutlämning sker på lördagar. Ta med släp eller skåpbil vid skrymmande gods.


Elda bastu - bild inifrån en modern bastu
Elda bastu - bild inifrån en bastu
bild inifrån en bastu

Elda Stockholm Järfälla

Här säljer vi kaminer, kassetter, bastu och annan vedeldad värme. I vårt stora showroom har uppemot 60 kaminer installerade.

Varje år utför vi hundratals installationer av kaminer i Stockholm. Vi kan således ge dig ett fast pris på allt från inspiration och montering av eldklar kamin, ta gärna del av vårt erbjudande med kostnadsfritt hembesök, där vi går igenom just dina förutsättningar. Vi verkar i hela Stockholm med utgår från Järfälla. Vi inriktar oss särskilt på området kring Kista, Hässelby, Jakobsberg, Kallhäll och Bromma.

Bastu

I Järfälla har vi ett showroom med bastuaggregat och bastu, och kan bistå med hjälp i bygget av din bastu – från planering till val av bastuaggregat.

Vi som jobbar här

Johan Hellström
Butikschef
08-714 85 00
johan.hellstrom@eldabutiken.se
Ronnie Wahlgren
Säljare
08-714 85 00
ronnie.wahlgren@eldabutiken.se
Vakant
Något för dig?
Vi tar löpande emot ansökningar.
Läs mer om våra lediga tjänster...

Fyra butiker i Stockholm

Vi finns på fyra platser i Stockholm och är därför snabbt på plats oavsett var i området du bor. Utöver försäljning erbjuder vi montering, reparationer, skorstensarbeten och mycket mer.