Kakelugn från Gabriel

Kakelugnar

Kakelugnen är en verklig klassiker som smälter in lika bra i det moderna hemmet som i en miljö från en äldre tidsepok.

Med sin höga verkningsgrad kan den stå för en stor del av bostadens uppvärmning – året runt. Du vet väl också att moderna kakelugnar kan sprida jämn värme upp till ett dygn efter att brasan i kakelugnen har släckts?

Sortera efter
Visar 20 av 22 produkter

Mer om kakelugnar

En kakelugn är en verklig klassiker som smälter in lika bra i det moderna hemmet som i en miljö från en äldre tidsepok. Tack vare ny teknik är kakelugnen idag också en riktig effektiv källa till värme.

En braskamin ger också den där extra mysfaktorn till hemmet, och med en iögonfallande design utgör den ofta mittpunkten i ett rum. Hos Eldabutiken Inter Idé kan du välja bland över hundra olika braskaminer – allt för att du ska kunna hitta en braskamin som matchar dina krav på form, funktion och pris. Braskaminerna går t.ex. att få med värmelagrande sten, sidoglas och övriga tillval. Välkommen in, så hjälper vi dig till rätt braskamin!

Modern förbränningsteknik för låga utsläpp

Hos Eldabutiken Stockholm strävar vi alltid efter att ta in produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi har b.la. ett brett sortiment från Gabriel Kakelugnar vars ugnar ligger i framkant både vad gäller ekonomi- och miljönytta. Ugnarnas höga verkningsgrad och rena förbränningstekniker gör också att utsläppen är låga och att värmen från kakelugnarna avges under en längre tid. Det medför i sin tur en mer behaglig värme, men också en ekonomisk fördel för dig eftersom vedåtgången även den blir mindre.

Vilken design passar dig?

Utöver att Gabriel Kakelugnar har satsat på faktorer som behaglig värmekomfort, hög säkerhet samt rena förbränningstekniker är designen kanske något av det mest utmärkande för varumärket. Välj mellan nätta och eleganta formgivningar men också bland vågade färgsättningar och dekorlister som lätt drar blickarna till sig. Självklart ger många modeller stort eget kreativt utrymme för egna spännande idéer när det gäller varianter av kakelsättning och kakelkulörer.

Contura. Keddy. Och många fler varumärken

Gabriel Kakelugnar är inte vår enda leverantör. Hos oss hittar du även kakelugnar från bland andra Contura och Keddy och modeller som kan leverera en verkningsgrad på upp till 87%. Varmt välkommen att navigera bland vårt sortiment på webben, eller kom in till vår butik så tar vi en guidad tur på plats. Självklart kan du också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi i lugn och ro kan gå igenom vilken kakelugn som möter dina önskemål bäst.

Logotyp, Gabriel

Gabriels klassiska modeller har inspirerats av äldre svenska kakelugnstraditioner och har ett stort urval av stilfulla kronor och dekorer.

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte via video, telefon eller hembesök. Du är alltid välkommen direkt till våra butiker.
Läs mer
Gjutjärnskamin Jotul F200
Gasolbrasor

Med en gasolbrasa får du värme, mys och design på det bekvämaste sättet.

Du slipper släpa på ved, sota ned händerna vid tändning av brasan och kan styra intensitet via din telefon.
Läs mer
Gasolbrasa Dru Maestro Eco Wave
Kakelugn

Den tidlösa designen av en kakelugn är det många som faller för.

För en känsla av tidlös och klassisk elegans kan man välja en traditionell kakelugn. Moderna kakelugnar är effektivare än sina föregångare och ett bra val ur många aspekter. Vill man bevara en känsla av tidstypiska detaljer i en renovering finns det moderna alterantiv som passar bra.
Läs mer
Kakelugn från Gabriel
Besök din butik

Det finns många saker att tänka på när man köper kamin.

I denna digitala tidsålder utför vi många av våra sysslor digitalt. Ibland kan det dock kännas tryggt att prata med någon som kan. Därför är du varmt välkommen till någon av våra fyra butiker i Stockholm.
Läs mer