Täljstenskamin från Contura

Gjutjärnskaminer

En gjutjärnskamin har en robust konstruktion med en fantastisk värmespridande förmåga.

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen. Av den anledningen är gjutjärnskaminer mycket populära värmekällor till mindre fritidshus och sommarstugor.

Sortera efter
Visar 20 av 22 produkter

Mer om gjutjärnskaminer

En gjutjärnskamin har en robust konstruktion med en fantastisk värmespridande förmåga. Dessutom är den tålig och lättskött, och enkel att både placera och montera.

En liten kamin klarar kanske inte av att värma upp ett helt hem, men de är ett bra komplement för dig som vill hjälpa till att värma upp ett större rum och är också bra värmeförsäkringar i områden där det råder större risk för strömavbrott och liknande.

Känsla och funktion – i en gjutjärnskamin

Utöver snabb uppvärmning är en gjutjärnskamin en utmärkt stämningshöjare som enkelt fixar en gemytlig känsla i rummet. Vill du ge din gjutjärnskamin extra funktion kan du också välja en variant som är utrustad med kokplattor eller täljsten. Då håller din kamin värmen extra längre.

Contura, Jötul och många fler

Hos Eldabutiken Stockholm hittar du gjutjärnskaminer från flera välkända varumärken. Contura 51 är till exempel en modern, smidig gjutjärnskamin med konvektionsluft medan Jötul f3 är en av Jötuls bäst sålda eldstäder som i ett horisontellt format ger en rymlig eldstad med plats för många och längre vedträn. Kaminen är bäst lämpad för eldning på låg effekt, men klarar också perioder av stark kyla. Dessutom finns den i flera olika färger.

Boka ditt kostnadsfria hembesök

På Elda Stockholm bjuder vi alltid på ett kostnadsfritt hembesök. Vi vet att det kan vara mycket att ta in när man funderar på att köpa en eldstad och under hembesöket kan vi i lugn och ro diskutera allt från produktval till direkt placering i hemmet och önskemål kring form och funktion. Varmt välkommen att boka ditt kostnadsfria hembesök här eller besök oss direkt i butikerna om du så önskar. 
Gjutjärnskamin Jotul F 373 Advance
Gjutjärnskamin Jotul F200
Gjutjärnskamin Contura C25 gjutjärnskamin
Gasolbrasor

Med en gasolbrasa får du värme, mys och design på det bekvämaste sättet.

Du slipper släpa på ved, sota ned händerna vid tändning av brasan och kan styra intensitet via din telefon. Klicka här för att läsa mer
Gasolbrasa Dru Maestro Eco Wave
Besök din butik

Det finns många saker att tänka på när man köper kamin.

I denna digitala tidsålder utför vi många av våra sysslor digitalt. Ibland kan det dock kännas tryggt att prata med någon som kan. Därför är du varmt välkommen till någon av våra fyra butiker i Stockholm. Hitta din närmaste butik
Läs mer
Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte via video, telefon eller hembesök. Du är alltid välkommen direkt till våra butiker. Mer om gjutjärnskaminer
Gjutjärnskamin Jotul F200