Delbetalning - Santander bank

Delbetalning via Santander Bank

När du handlar hos oss har du möjlighet att betala det du handlar i din egen takt, räntefritt. Du väljer själv det alternativ som passar dig bäst: vänta med betalningen, betala en låg månadsavgift eller dela upp din betalning under den räntefria perioden.

Santander Consumer Bank är ledande inom säljfinansiering i Sverige och Norge. Hos Santander får du en affärspartner som har lång erfarenhet av finansiering från många branscher och länder.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Ansök direkt

Du kan göra din ansökan i någon av våra butiker. Om du vill göra en ansökan till delbetalning redan före du besöker oss, gör du det enkelt från Santanders hemsida. Du får svar direkt efter sedvanlig kreditprövning. Din ansökan är giltig i en månad, så när det passar dig bäst går du till butiken, handlar det du vill och avslutar din ansökan – glöm inte att ta med legitimation.

Personlig rådgivning

Du kan boka in ett kostnadsfritt hembesök av en expert som kan ge dig råd, tips och rekommendationer när det gäller kaminer och eldstäder i just din bostad.