Dela upp betalningen

När du handlar hos oss har du möjlighet att betala det du handlar i din egen takt, räntefritt. Du väljer själv det alternativ som passar dig bäst: vänta med betalningen, betala en låg månadsavgift eller dela upp din betalning under den räntefria perioden.

Santander Consumer Bank är ledande inom säljfinansiering i Sverige och Norge. Hos Santander får du en affärspartner som har lång erfarenhet av finansiering från många branscher och länder.

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med 1500 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland och är stolta över att vara en del av den globala koncernen Banco Santander med 144 miljoner kunder och över 200 000 anställda i 45 länder. I Sverige har Santander en halv miljon kunder och på kontoret i Solna jobbar 400 engagerade medarbetare.

Banco Santander har fått utmärkelsen som världens mest hållbara bank efter publiceringen av Dow Jones Sustainability Index (DJSI) för 2019.

Några av fördelarna

Det finns en rad fördelar med att handla med Santander, och det gäller inte bara köp hos oss.

Du får ett kostnadsfritt Mastercard som ger dig följande fördelar:

Prisgaranti 90 dagar

Hittar du en likadan vara till ett lägre ordinarie pris får du ersättning för mellanskillnaden. Gäller för de flesta produkter för personligt bruk och du kan få upp till 15 000 kronor tillbaka. Prisgarantin gäller för produkter som finns i butik och alltså inte produkter som endast säljs online.

Allrisk 90 dagar

Har du köpt en vara som blir skadad eller stulen, kan du få en ny vara eller ersättning för reparationskostnaden. Ersätter upp till 25 000 kronor/vara.

Garanti 3 år

Gäller för hemelektronik eller hushållsmaskiner där det uppstår ett garantifel som är mekaniskt, elektriskt eller elektroniskt och som inte beror på yttre skada. Du kan få en ny vara eller ersättning för reparationskostnaden. Ersätter upp till 15 000 kronor/vara och gäller i upp till 3 år från inköpsdatum.

För att köpförsäkringen ska gälla ska du aktivera kortet inom 2 månader efter att du fått hem det med posten. Den gäller sedan så länge du inte säger upp kortet. Köpförsäkringen har ingen självrisk. Köpförsäkringen och alla fördelar ovan gäller givetvis även för de produkter du köper hos oss.

Vi reserverar oss för skrivfel och eventuella ändringar från Santanders sida.

Ansök i butiken

Du kan göra din ansökan i någon av våra butiker när du bestämt dig för vad du vill köpa. Du får svar direkt efter sedvanlig kreditprövning.

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte via video, telefon eller hembesök. Du är alltid välkommen direkt till våra butiker. Mer om gjutjärnskaminer
Gjutjärnskamin Jotul F200
Gasolbrasor

Med en gasolbrasa får du värme, mys och design på det bekvämaste sättet.

Du slipper släpa på ved, sota ned händerna vid tändning av brasan och kan styra intensitet via din telefon. Klicka här för att läsa mer
Gasolbrasa Dru Maestro Eco Wave
Besök din butik

Det finns många saker att tänka på när man köper kamin.

I denna digitala tidsålder utför vi många av våra sysslor digitalt. Ibland kan det dock kännas tryggt att prata med någon som kan. Därför är du varmt välkommen till någon av våra fyra butiker i Stockholm. Hitta din närmaste butik
Läs mer