Delbetalning - Santander bank

Delbetalning via Santander Bank

När du handlar hos oss har du möjlighet att betala det du handlar i din egen takt, räntefritt. Du väljer själv det alternativ som passar dig bäst: vänta med betalningen, betala en låg månadsavgift eller dela upp din betalning under den räntefria perioden.

Santander Consumer Bank är ledande inom säljfinansiering i Sverige och Norge. Hos Santander får du en affärspartner som har lång erfarenhet av finansiering från många branscher och länder.

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med 1500 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland och är stolta över att vara en del av den globala koncernen Banco Santander med 144 miljoner kunder och över 200 000 anställda i 45 länder. I Sverige har Santander en halv miljon kunder och på kontoret i Solna jobbar 400 engagerade medarbetare.

Banco Santander har fått utmärkelsen som världens mest hållbara bank efter publiceringen av Dow Jones Sustainability Index (DJSI) för 2019.

Några av fördelarna

Du får ett kostnadsfritt Mastercard som ger dig följande fördelar:

Prisgaranti 90 dagar

Hittar du en likadan vara till ett lägre ordinarie pris får du ersättning för mellanskillnaden. Gäller för de flesta produkter för personligt bruk och du kan få upp till 15 000 kronor tillbaka. Prisgarantin gäller för produkter som finns i butik och alltså inte produkter som endast säljs online.

Allrisk 90 dagar

Har du köpt en vara som blir skadad eller stulen, kan du få en ny vara eller ersättning för reparationskostnaden. Ersätter upp till 25 000 kronor/vara.

Garanti 3 år

Gäller för hemelektronik eller hushållsmaskiner där det uppstår ett garantifel som är mekaniskt, elektriskt eller elektroniskt och som inte beror på yttre skada. Du kan få en ny vara eller ersättning för reparationskostnaden. Ersätter upp till 15 000 kronor/vara och gäller i upp till 3 år från inköpsdatum.

För att köpförsäkringen ska gälla ska du aktivera kortet inom 2 månader efter att du fått hem det med posten. Den gäller sedan så länge du inte säger upp kortet. Köpförsäkringen har ingen självrisk. Köpförsäkringen och alla fördelar ovan gäller givetvis även för de produkter du köper hos oss.

 

Vi reserverar oss för skrivfel och eventuella ändringar från Santanders sida.

Ansök i butik

Du kan göra din ansökan i någon av våra butiker när du bestämt dig för vad du vill köpa. Du får svar direkt efter sedvanlig kreditprövning.

Personlig rådgivning

Du kan boka in ett kostnadsfritt hembesök av en expert som kan ge dig råd, tips och rekommendationer när det gäller kaminer och eldstäder i just din bostad.