Hur går det till?

Vi lät en kameraman följa med grabbarna på en montering. Se filmen för att skapa en uppfattning av hur det hela går till!

Häng med på ett vanligt uppdrag i Stockholmsområdet när vi installerar en ny kamin åt kund.

Braskamin i lackad plåt - Contura Connect 556

Stort sortiment

Vi säljer marknadens mest moderna kaminer från de största leverantörerna. Vi kan specialbeställa och måttanpassa alla lösningar.

Kunskap

Vi står för kunskap och kvalitet i hela resan från inspiration till installation av din eldstad. Vi utför även närliggande tjänster såsom skorstensrenovering.

Över hela Stockholm

Med fyra butiker i Stockholmsområdet kan vi serva dig snabbt och effektivt. Välj den butik som ligger närmast – vi delar gärna med oss av kunskap.

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer har en särskilt utmärkande förmåga, och det är snabb uppvärmning. Dessutom är de riktigt bra på att både sprida och lagra värmen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte via video, telefon eller hembesök. Du är alltid välkommen direkt till våra butiker.
Läs mer
Gjutjärnskamin Jotul F200
Gasolbrasor

Med en gasolbrasa får du värme, mys och design på det bekvämaste sättet.

Du slipper släpa på ved, sota ned händerna vid tändning av brasan och kan styra intensitet via din telefon.
Läs mer
Gasolbrasa Dru Maestro Eco Wave
Kakelugn

Den tidlösa designen av en kakelugn är det många som faller för.

För en känsla av tidlös och klassisk elegans kan man välja en traditionell kakelugn. Moderna kakelugnar är effektivare än sina föregångare och ett bra val ur många aspekter. Vill man bevara en känsla av tidstypiska detaljer i en renovering finns det moderna alterantiv som passar bra.
Läs mer
Kakelugn från Gabriel
Besök din butik

Det finns många saker att tänka på när man köper kamin.

I denna digitala tidsålder utför vi många av våra sysslor digitalt. Ibland kan det dock kännas tryggt att prata med någon som kan. Därför är du varmt välkommen till någon av våra fyra butiker i Stockholm.
Läs mer