Villkor gällande köp på elda-stockholm.se

Det ska vara enkelt att handla hos oss. Här är de villkor och krav som gäller för ditt köp.

När du gör en beställning så betraktas den som en offertförfrågan. Vi går igenom din beställning och kommer att kontakta dig gällande exakt modell, färg och dylikt om du inte angett det i din beställning. Därefter gör vi en kreditupplysning och om allt ser bra ut skickar vi en faktura. Fakturan har 10 dagars betalningstid. När din betalning har genomförts så skickar vi din produkt alternativt berättar att du kan komma och hämta den (beroende på ditt val vid beställning).

Garanti

De flesta tillverkare har en garanti på sina produkter med minst 10 år. Kontrollera tillverkarens villkor för garantier på de produkter du vill köpa. Om det är några som helst problem med dina produkter så kontaktar du den butik där du genomförde ditt köp/hämtade din produkt så hjälper vi dig.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans eller utanför säljarens affärslokal. Denna period börjar från det att du tagit emot varan. Varan ska vara i samma skick som du tog emot den.

Integritet

När du gör ett köp eller kontaktar oss via webbplatsen skickas ditt meddelande som ett mail till oss. Vi sparar dina uppgifter i våra mailsystem för att senare kunna använda uppgifterna för att kontakta dig. När du blir kund hos oss flyttas dina uppgifter till ett kundsystem för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig som kund (fakturering, garantier e.t.c.). Även om vi använder krypterade nätverk och lösenordsskyddade datorer bör du tänka på att inte skriva känsliga uppgifter i ditt meddelande. Vi kommer aldrig sälja dina uppgifter eller lämna ut dem till tredje part som inte rör själva köpet (i det här fallet till exempel tillverkaren gällande garantier och Santander Consumer Bank ifall du önskar finansiering).

Vill du ha mer info?

Hör av dig till oss om du vill ha mer information om oss eller undrar mer kring hur vi hanterar dina personuppgifter.