Monterat & klart

Nu har vi specialpriser på montering och presenterar utvalda produkter med särskilt fördelaktiga totalpriser.

Montering av kaminer är en stor del av verksamheten och varje år installerar vi hundratals kaminer runtom i landet. För att ge dig en bättre bild av totalkostnaden redovisar vi här priser för kamin inklusive installation. I installationen ingår skorsten, golvskydd, takskydd, transport och installation. Allt för en eldningsklar kamin där du helst vill ha den.

Från köpråd till eldningsklar kamin

Att köpa kamin har aldrig varit enklare. Vi hjälper dig gärna på vägen - kom in och prata med oss så ger vi dig goda råd och rekommendationer. Väljer du att köpa kamin med montering tar vi hand om allt från initiala beställningen till besiktning av skorsten.

Elda Stockholm - Certifierad eldstadsinstallatör

Säkra installationer

Alla installationer utfört av certifierad personal, vilket borgar för en trygg och säker framtid med din nya eldstad. Läs mer om certifieringen här.

Delbetalning - Santander bank

Hela kostnaden på avbetalning

Via vårt samarbete med Santander Bank har du möjlighet till avbetalning av hela eller delar av summan. Kontakta oss så berättar vi mer och gör en ansökan.

Monterat & klart
– kampanjer just nu

Just nu är det extra fördelaktigt att köpa följande produkter till monterat & klart-pris. Rabatter på kamin, skorsten och monteringskostnaden är inräknat i priset för att ge dig lägsta möjliga totalsumma. I priserna har vi räknat med ROT-avdrag. Priserna gäller drygt 5 mil från våra butiker och inte på skärgårdsöar eller andra avgiftsbelagda vägar/platser. 

Vi tummar aldrig på kvalitet och säkerhet!

Contura 810:1

Braskaminen Contura 810 är basmodellen i 800-serien och finns i grått och svart med en generös glaslucka. Skorstenen kan anslutas till kaminens topp eller rygg.

Monterat & klart från

Begär offert

Priset inkluderar kamin, skorsten, golvskydd, takskydd, och installation. ROT-avdrag inräknat i priset.

 


Nordpeis Orion - Monterat och klart

Nordpeis Orion

En lättplacerad gjutjärnskamin med klassiskt, tidlöst utseende och modern effekt.

Monterat & klart från

Begär offert

Priset inkluderar kamin, skorsten, golvskydd, takskydd, och installation. ROT-avdrag inräknat i priset.

Begär offert

Kontakta oss så berättar vi mer om kampanjen och vilka uppgifter vi behöver få in av dig.

I exemplet har vi räknat på installation av kamin och skorsten i en enplansvilla ca 5 mil från butiken. Allt ingår - från transport till montering och besiktning så att du ska kunna komma igång och elda så snart som möjligt. Dina förutsättningar kan dock skilja sig från vår beräkning vilket innebär att du alltid får en offert utfärdad just för dig.

Ta kontakt med den butik som är närmast dig så hjälper vi dig!

Vänligen ange i formuläret vilket kamin du är intresserad av.

Vi kan just nu inte ta emot offerförfrågningar p.g.a. extrem efterfrågan. Vänligen kom tillbaka snart!

Hur går det till?

Vi får många frågor om kaminer och har sammanställt dem på en sida med frågor och svar. Där kan ni dessutom se en film på en montering.