Jobba med oss!

Elda Stockholm driver några av Sveriges största brasvärmebutiker. Som medlemmar i Eldabutiken – Sveriges ledande centrum för modern brasvärme med 40 anslutna butiker - hjälper vi kunden hela vägen från projektering och materialval till installation. 

Nu söker vi en driven, hungrig och engagerad säljare till vår butik vid Årsta.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har viss försäljningserfarenhet från butik eller uppsökande försäljning. Branscherfarenhet är en stor fördel men inget krav. Du bör även ha erfarenhet av bokföring eller en för tjänsten relevant utbildning.

Du kan även ha erfarenhet från närliggande branscher som kök och badrumsinredning. Du är en driven person som sätter upp mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du är självgående, tar ansvar för din uppgift och är strukturerad. Du har en utpräglad servicekänsla och är mån om att ta hand om och vårda kunder. Du är van vid muntlig framställning och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Du är proaktiv, lyhörd, tävlingsorienterad, ansvarsfull, självgående och trivs med att hjälpa samt ta hjälp av dina kollegor. Du bör vara stresstålig och glad med en positiv attityd vilket du får stor nytta av främst under högsäsongen.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att ta väl hand om och hjälpa våra kunder i butiken samt skriva offerter. Vi gör ibland hembesök hos kunder, läser ritningar, mäter och räknar på material samt guidar kunden till rätt val av eldstad för dem. Det tillkommer övriga för butik förekommande uppgifter.

För att lyckas är det viktigt att du har kundens bästa i fokus och att du har ett affärsmässigt förhållningssätt i alla lägen. Du har en hög servicekänsla, förmågan att hjälpa alla kunder och bygga långsiktiga relationer. Du ska ha en vilja att ständigt utvecklas, axla dina ansvarsområden och kunna ansvara för ditt administrativa arbete. Dina kollegor kommer arbeta med samma driv, samma mål och med gemensamma ambitioner om att prestera.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi erbjuder:

  • Att få arbeta för en av Stockholms största kaminbutiker.
  • Att få arbeta med engagerade, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus.
  • Att få ansvara för vissa kontorsgöromål såsom systemunderhåll, administrering, pappershantering samt ha ett nära samarbete med butikens säljare.
  • Ett spännande och utmanande arbete med främst butiksförsäljning men även en del uppsökande verksamhet och administrativt arbete.

Varaktighet & arbetstid

Arbetstiden är heltid, belagd på vardagar 9-18 och varannan lördag 11-14.

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön

Fast månadslön + Provision/bonus

Skicka din ansökan med personligt
brev och CV till stockholm@eldabutiken.se