Bli företagspartner

Söker du en partner i byggprocessen är vi ett klokt val. Vår kunskap borgar för väl grundade beslut och etablerade kontakter med marknadens främsta leverantörer ger oss logistiska fördelar.

Vi har samarbetat som konsulter och leverantörer av vedeldad värme i ett antal byggen i hela Mälardalen. Med oss som partner för montering kan ni erbjuda era kunder och intressenter ännu en tjänst utan att leda fokus från ert huvudsakliga verksamhetsområde. Lita på oss för att lösa kamin och skorsten, och kontakta oss gärna innan så kan vi föreslå ändringar i ritningar för att optimera både säkerhet och effekt.

En av Stockholms största aktörer inom brasvärme

Elda Stockholm Årsta är en av Stockholms största dedikerade butiker för vedeldad värme. Med Elda Järfälla (öppnade 2017) har vi än mer förankrat vår plats om en ledande aktör inom brasvärme i Stockholm. 2018 gick vi samman med Elda Stockholm Haninge och Värmdö, och blev således en förening av 4 Eldabutiker i Stockholm. Det gör att vi kan åta oss jobb över hela Stockholmsområdet och utgå från den butik som är närmast dig.

I över 30 år har vi levererat effektiva lösningar till boendemiljöer i hela Mälardalen. Vi tar oss an hela kedjan från inspiration till installation, vilket innebär att vi ritar, bygger skorsten, murar spisar och underhåller och restaurerar skorstenar. Vi är en oberoende aktör och har etablerat ett starkt fäste bland marknadens ledande leverantörer av eldstäder. För våra kunder innebär det valfrihet att kunna tänka i ett brett spann från budget- till premiumsortiment. Tillsammans hjälps vi åt att ställa krav mot nytta och ekonomi bredvid komfort för att definiera bästa slutlösning.

Verkar i nuet, tänker på framtiden

I vår verksamhet förhåller vi oss konstant till stora samhällsfrågor inom energi och miljö. Att ligga i framkant med innovativa konstruktioner som tar miljöhänseende på allvar är en överlevnadsfråga. Med kapabla kollegor i den frivilliga fackhandelskedjan Eldabutiken ordnar vi inte bara volymmässiga fördelar åt våra kunder utan lär oss av varandra. Senare års fokus på spännande boendemiljöer där inredningsdetaljer ägnas stort utrymme samsas med konsekvent miljötänk. I den skärningspunkten har eldstäder en naturlig funktion.

Helhet gynnar alla parter

Genom att involvera oss i ett tidigt skede vinner ni flera fördelar. Mest uppenbart är att vi hjälper våra kunder att spara tid och pengar genom att analysera eventuella brister i konstruktion och montering. Felaktigt planerade skorstensdragningar är till exempel misstag som kan stjälpa hela byggbudgeten. Dessutom har vi resurser att snabbt agera på lagersidan, vilket innebär att hela byggnationen aldrig behöver ta paus på grund av saknade beståndsdelar. Kort sagt, vi är duktiga på att åstadkomma konkreta resultat för er samtidigt som vi värmer era kunder.

Samarbeta med oss om ni vill:

  • Erbjuda attraktiva bostäder till specifika målgrupper
  • Höja värdet på er produkt
  • Ha ett väl fungerande partnerskap
  • Få service och support utan problem
  • Få helhetslösningar med montering

Kontakta oss så börjar vi med en fika.

bild på en contura braskamin

Sortiment

Vi säljer marknadens mest moderna kaminer från de största leverantörerna. Vi kan specialbeställa och måttaanpassa alla lösningar.

bild på en jetmaster kamin som är i fullgång

Expertis

Genom att använda vår kunskap i planeringen kan ni få ut det mesta av kaminernas effekt och undvika vanliga misstag.

bild på en modern vit jotul murspis

Logistik

Väl etablerade kontakter och eget monteringslag borgar för snabba leveranser och väl utförda installationer.

Personlig rådgivning

Du kan boka in ett kostnadsfritt hembesök av en expert som kan ge dig råd, tips och rekommendationer när det gäller kaminer och eldstäder i just din bostad.