Eldabutikerna fyller 20 år och vi firar med jubileumserbjudanden hela året!

Eldabutikerna fyller 20 år
- vi firar med rea på kaminer!

I snart 20 år har Eldabutikerna inspirerat, levererat och installerat harmoni, atmosfär och värme till svenska hem. Våra kunniga montörer har installerat tusentals kaminer, murspisar, insatser, spiskassetter och kakelugnar. Vi har värmt upp och står just nu redo med heta jubileumserbjudanden.

Vi i Elda Stockholm är fyra butikerna anslutna till Eldabutiken och servar Stockholmsområdet med kaminer och eldstäder i fråga om både själva hårdvaran med också installation och råd och kunskap.

20 år av värme i svenska hem

Vi är stolta medlemmar av Eldabutiken och välkomnar er att fira jubileumsåret med oss. Vi kommer ha olika erbjudanden under hela året så det blir en händelserik år. Välkommen till denna sida för att se aktuella erbjudanden och vill du beställa eller ställa en fråga - hör av dig till oss!

Delbetala räntefritt!

Välj upp till 12 månaders räntefri delbetalning och vi bjuder på uppläggningsavgiften.

Erbjudandet gäller till 31/3 2022.
Prata med din butik så löser vi det!

Vi är med hela vägen.

Oavsett om det är din första kamin och du undrar hur du ska göra med skorstenen eller om du vill effektivisera uppvärmningen genom att byta ut en äldre kamin är vi med dig. 

Designen är klassisk och tekniken är innovativ för att få ut mesta möjliga värme ur varje vedträ. En kamin från Keddy passar dig som ställer höga krav på både funktionalitet och design.

Hos oss hittar du vackra, slitstarka och pålitliga eldstäder från några av världens bästa tillverkare. De är skapade för svensk miljö och enligt den kvalitet vi förväntar oss. Vi säljer endast kaminer och eldstäder vi kan stå för.

Gratis hembesök

Vi gör kostnadsfria besök hos dig för att mäta, diskutera möjligheter och lyssna på önskemål och behov. Du kan även boka ett virtuellt hembesök, då gör vi det via videolänk eller samtal.

Jubileumserbjudanden

Kampanjpriser på några av Sveriges bästa och mest populära kaminer och eldstäder. Gäller t.o.m 220331.

Sök:
Sortera efter pris: Filtrera efter leverantör:
Eldabutiken har endast certifierade eldstadsinstallatörer

Installation

Endast certifierade montörer installerar våra kaminer. Det är för din trygghet - vi gör det rätt!

Bild på logotyp av NVI skorstenar

Skorsten

3000:- jubileumsrabatt på skorsten NVI 2000
vid köp av jubileumsprodukt.

Delbetalning med Santander Bank

Delbetalning

Det är inga problem att finansiera ditt köp genom Santander. Delbetala med bra villkor!

Elda Stockholm - Certifierad eldstadsinstallatör

Monterat och klart

Vi hjälper dig gärna med installation av kaminen och skorstenen. Prata med oss i samband med köpet så kan vi offerera ett totalpris med montering.