Elda Stockholm Järna

Elda Stockholm Järna är experter på renovering och installationer av eldstäder, rökkanaler och skorstensrenovering och verkar i Södertälje, Järna, Trosa, Nykvarn och Botkyrka med omnejd.

Vi erbjuder ett brett sortiment av kaminer som håller högsta kvalitet och flera års garanti från kända leverantörer. Vårt sortiment innefattar några av Europas ledande leverantörer av brasvärme. Du hittar därför kända märken som Termatech, Jøtul, Contura, Nordpeis, Lotus, Scanspis, Keddy, Planika, NVI, Premodul och Tulikivi.

Vare sig du behöver en ny braskamin eller underhåll av din befintliga eldstad är du varmt välkommen att vända dig till oss.

Elda Stockholm Järna (öppna karta)
Ullängsvägen 8
153 30 Järna

Telefonnummer: 08-551 713 30

Mailadress: jarna@eldabutiken.se

Öppettider:

Mån - Fre
Lördag
Söndag
10.00-18.00
10.00-14.00
Stängt

Elda Stockholm Järna

Vi är Södertäljes och Järnas störta aktör inom brasvärme och utför service, installation, rådgivning och försäljning av kaminer och skorstenar.

Hos oss hittar du inte bara kaminer, eldstäder, vedspisar och tillbehör. Du kan även få en totallösning som innebär en komplett installation av det du köper. Vi utför bland annat kostnadsfria hembesök och hjälper dig välja rätt eldstad för just dina behov. Om du behöver hjälp med finansiering så kan vi bistå även med detta. Utöver kamininstallation och kaminrenovering så ser vi även till att alla nödvändiga handlingar inkommer till kommunen så väl som att vi hjälper dig med slutbesiktning och ger dig eldningsråd.

Om du har planer på att mura en egen eldstad så kan vi hjälpa dig med skisser och ritningar. Du kan kontakta en av våra säljare eller så besöker du oss i vår butik, där du kan se minst 110 modeller av olika kaminer, kakelugnar och vedspisar.

Vi inriktar oss särskilt på området omkring Järna och Södertälje, Botkyrka, Nykvarn och Trosa. Oss kan du dock kontakta oavsett var i landet du bor.

Vi som jobbar här

Okänd
Säljare
00-000 00 00
#@eldabutiken.se

Fem butiker i Stockholm

Vi finns på fem platser i Stockholm och är därför snabbt på plats oavsett var i området du bor. Utöver försäljning erbjuder vi montering, reparationer, skorstensarbeten och mycket mer.